Måltidsservice
Vi vill sprida goda matvanor genom alla delar av vår verksamhet. Vår främsta uppgift är att tillaga och servera måltider till våra kommunala skolor.
Vårt uppdrag
Vi vill genom maten och måltiden skapa de bästa möjliga förutsättningarna för barn och ungas uppväxt, vidare studier, arbete och ett hållbart liv.
Vi på måltidsservice
Vi är 140 anställda som jobbar i våra 38 kök. Vi lagar ca 20 000 portioner lunch till kommunala skolor och förskolor.
Vår vision
Att föregå med gott exempel och skapa goda, näringsriktiga och klimatsmarta kostvanor för våra gäster. Vi vill hushålla med jordens resurser och jobbar målmedvetet, tillsammans med skolorna, för att minska matsvinnet.
Om vår mat
Vår meny är skapad av en referensgrupp av kockar. I våra kök lagar vi det mesta av maten från grunden och vi väljer alltid ekologiska råvaror när det är möjligt. Vi erbjuder specialkost av medicinska skäl till de som behöver det och eftersträvar att den ska var likvärdig den övriga maten, både utseendemässigt och smakmässigt. Vi erbjuder dagligen två rätter och en stor grönsaksbuffé.