Köksmiljö

Det vi äter tas upp direkt i kroppen och det är viktigt att begränsa intaget av skadliga ämnen via maten. Material som kommer i kontakt med livsmedel, till exempel förpackningar och köksredskap, kan avge ämnen som flyttas över till livsmedlet.

Vid tillagning, förvaring, infrysning och servering är det viktigt att vi använder material som är avsedda för ändamålen. Ekologisk mat innehåller färre rester av bekämpningsmedel och kemikalier och är därför bra för att minska gifterna vi får i oss via maten. Bakterier kan växa till i vatten som står stilla i vattenledningar. Spola därför lite extra så att nytt färskt vatten kan användas. Använd alltid kallt vatten till matlagning och dryck.

Den här länken kan inte nås på ditt nuvarande nätverk. Systemet du försöker nå är endast tillgängligt genom en säker, auktoriserad anslutning.

För att få åtkomst behöver du antingen vara ansluten till nätverket på en specifik plats, som ett kontor, eller använda en säker anslutningsmetod, som en VPN.

Vänligen säkerställ att du är ansluten till rätt nätverk för att fortsätta.