Välkommen till HBG Live 3 maj – Havets roll för framtidens mat

SA
Sofia Arleon
Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

I en tid med skenande matpriser och hög import riktas blickarna mot nya råvaror att lägga på tallriken. Vilken roll kan Öresund och havet som blå åkrar spela för att öka matförsörjningen i vårt närområde? Talkshowen HBG Live den 3 maj fokuserar på morgondagens marina mat och vad helsingborgaren kommer att (behöva) äta i framtiden. 

Kvällens panel består av forskaren Cecilia Fredriksson, professor på institutionen för tjänstevetenskap på Campus Helsingborg, Stina Bertilsson Vuksan, marinbiolog i Helsingborgs stad, och ytterligare en inbjuden gäst. Moderator för samtalet är Heidi Avellan, politisk chefredaktör på Helsingborgs Dagblad och Sydsvenskan.

Välkommen till Radisson Hotel Blu Metropol på Söder i Helsingborg. Dörrarna öppnas 17.30 för mingel och samtalet börjar 18.00. Som publik kan du delta genom att ställa frågor.

När? Onsdag 3 maj kl.18.00-19.30
Var? Radisson Hotel Blu Metropol, Carl Krooks gata 16 i Helsingborg
Anmäl dig här. 

Avbryt
Du behöver logga in för att kunna lämna en kommentar.

Den här länken kan inte nås på ditt nuvarande nätverk. Systemet du försöker nå är endast tillgängligt genom en säker, auktoriserad anslutning.

För att få åtkomst behöver du antingen vara ansluten till nätverket på en specifik plats, som ett kontor, eller använda en säker anslutningsmetod, som en VPN.

Vänligen säkerställ att du är ansluten till rätt nätverk för att fortsätta.