Välkommen till HBG Live 3 maj – Havets roll för framtidens mat

I en tid med skenande matpriser och hög import riktas blickarna mot nya råvaror att lägga på tallriken. Vilken roll kan Öresund och havet som blå åkrar spela för att öka matförsörjningen i vårt närområde? Talkshowen HBG Live den 3 maj fokuserar på morgondagens marina mat och vad helsingborgaren kommer att (behöva) äta i framtiden.
Kvällens panel består av forskaren Cecilia Fredriksson, professor på institutionen för tjänstevetenskap på Campus Helsingborg, Stina Bertilsson Vuksan, marinbiolog i Helsingborgs stad, och ytterligare en inbjuden gäst. Moderator för samtalet är Heidi Avellan, politisk chefredaktör på Helsingborgs Dagblad och Sydsvenskan.
Välkommen till Radisson Hotel Blu Metropol på Söder i Helsingborg. Dörrarna öppnas 17.30 för mingel och samtalet börjar 18.00. Som publik kan du delta genom att ställa frågor.
När? Onsdag 3 maj kl.18.00-19.30
Var? Radisson Hotel Blu Metropol, Carl Krooks gata 16 i Helsingborg
Anmäl dig här.