Nyligen pensionerade medarbetare inom vård och omsorg avtackades under gårdagen för lång och trogen tjänst med en fin trerätters middag på Parapeten.
Menyn bestod av rökt lax med krutonger och gräslök till förrätt. Till varmrätt serverades halstrad sej, Champagnesås med gulbetor och potatis som avslutades med en ”Grand Dessert”.
Förutom den goda maten fick gästerna med sig en blombukett och en vas från Orrefors som delades ut av omsorgsdirektör Annika Andersson som gav alla ett stort varmt tack.
Vård- och omsorgsnämndens vice ordförande Mickey Magnusson höll ett tal där han tackade de nyblivna pensionärerna för sina fantastiska insatser.
Du behöver logga in för att kunna lämna en kommentar.
Maria Rosa Gottfridsson
Tack Helsingborgs stad!! Det var trevlig.
Reply
Annika Andersson
Det är en stor förmån att få vara med och avtacka alla dessa stjärnor! Många hade arbetat mer än 40 år i staden! Fattar ni vilken erfarenhet de har? Tänk om de ville skriva ett varsitt kapitel i en bok :)