Från ett utmanande nuläge mot en spännande framtid

Nu öppnar vi upp H22 Summit för dig som medarbetare i staden. Välkommen! I november genomförde Helsingborgs stad H22 Summit. En digital konferens med deltagare från hela världen. Nu är du som medarbetare välkommen att uppleva innehållet från konferensen, som är en del av innovationssatsningen H22.

Vad är H22?

Vi lever i en utmanande men också spännande tid. Stora klimatutmaningar, minskade skatteintäkter och dessutom en global pandemi – det gäller att förbereda sig för framtiden på rätt sätt.

Genom H22 kan vi, tillsammans med invånare, partners, skolor, föreningar och internationella aktörer utforska lösningar som ger alla i staden högre livskvalitet i en smartare stad. Sommaren 2022 bjuder vi en hela världen till en stor stadsmässa för att visa upp det arbetet.

Välkommen till H22 Summit

H22 Summit är en språngbräda för innovation och en plattform för att skapa smartare städer. Nu öppnar vi upp den digitala plattformen så att du som medarbetare i staden kan inspireras av fantastiska talare och ta del av allt innehåll, inklusive ett chefsspår som nu är öppet för alla med panelsamtal kring vår gemensamma resa mot en smartare och mer omtänksam stad.

Mycket av innehållet är på engelska, med svensk undertext. Chefsspåret är på svenska.

Hur: Gå till www.h22summit.se Klicka på knappen Till H22 Summit och fyll sedan i dina uppgifter. Du kommer in i måndagens lobby/scenhall och allt material från hela veckan finns i Summit on Demand.

Film: Se stadsdirektör Palle Lundbergs inbjudan till H22 Summit och hör hans tankar om vår gemensamma resa framåt.