Interna kvalitetsutmärkelser

Stadens interna kvalitetsutmärkelser uppmärksammar bra saker som händer i vår organisation. Genom utmärkelserna lyfter vi fram förebilder och goda exempel att inspireras av. Det är du som medarbetare som lämnar förslag på personer/arbetsplatser som du tycker är värda att uppmärksamma.

Varje år uppmärksammar vi personer, arbetsplatser och arbetsgrupper som gjort det där lilla extra. Det är du som medarbetare och i vissa fall invånare som lämnar förslag på vem du tycker ska uppmärksammas.

Så föreslår du din kandidat

Vem eller vilka tycker du förtjänar extra uppmärksamhet för sitt nytänkande och mod att våga prova? Vem fick du senast riktigt bra service ifrån? Är det kanske din arbetsplats som förtjänar titeln Årets arbetsplats?

Att föreslå en kandidat är enkelt – allt du behöver göra är att namnge den verksamhet eller de personer som du vill ska få utmärkelsen och skriva en motivering.

Lämna ditt förslag

Alla inskickade förslag publiceras på intranätet och får på så sätt uppmärksamhet som ett gott exempel. Stadens beredningsgrupp och jury för kvalitetsutmärkelserna tittar sedan på alla inkomna förslag om väljer ut vilka medarbetare/verksamheter/arbetsplatser som går vidare och blir nominerade.

Utmärkelserna delas ut i tre huvudkategorier