Digitala skärmar

Det finns några hundra interna skärmar, sju så kallade digitala kiosker i centrum samt ett antal skärmar på Helsingborg C.

Interna skärmar

På olika platser i Helsingborgs stads verksamheter finns mellan 200-300 informationsskärmar. Det kan till exempel vara en skärm i en reception, på en fritidsgård, på ett vårdboende eller i ett fikarum.

Här har vi möjlighet att erbjuda redaktionellt material och informationsmaterial till de redaktörer som hanterar respektive skärm. Innehållet kan anpassas efter var skärmen finns och vilka målgrupper som ser den. Vad som ska finnas på skärmarna avgör varje redaktör ute i organisationen själv.

Digitala kiosker

Vi har även sju digitala kiosker runt om i centrala Helsingborg, där vi kan visa bilder och filmer för dem som vistas i stadsmiljön. Dessa skärmar är stående i 9:16-format och lämpar sig för kortare budskap.

Skärmar på Helsingborg C

Från och med den 18 december 2020 har vi fyra skärmar på Helsingborg C, en större i avgångshallen, två mindre nere på perrongerna samt en vid nedgången från söder. Här visar vi längre och kortare filmer med redaktionellt innehåll och aktuell samhällsinformation. Max 40 sekunder.

Har du ett budskap som kan fungera på någon av skärmarna ovan? Kontakta katia.boberg@helsingborg.se.